El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Campus d'Alcoi de la UPV i Cocentaina renoven plans de gestió conjunta

  • Pau Bernabéu: "Desitgem continuar la col·laboració amb la Fira de Cocentaina que hem portat en els últims anys i obrir noves línies de col·laboració en el món tecnològic”.

Turisme, Fira de Tots Sants, innovació i augment de la relació amb les empreses. Són els eixos fonamentals de la renovació 'de vots' tancada aquesta setmana entre el Campus d'Alcoi de la UPV i l'Ajuntament contestà. Total sintonia entre els equips de Pau Bernabéu i de Mireia Estepa.

Reunió de teball entre els dos equips de gstió de les dues entitats una vegada el Campus ha renovat la seua direcció i equip directiu. En l'encontre han acoradt donar continuïtat als projecte que tenen entre mans des de fa anys i que estan relacionats amb la innovaació, el Turisme, la transferencia de coneixement a les empreses i la promoció de la Fira de Tots Sants.

Mireia Estepa, després de la reunió, indica que “han sorgit temes molt interessants de treball amb la Fira, el Turisme i de cara a totes les investigacions que poden girar al voltant del nostre municipi". L’alcaldessa ha dit que “espera establir una línia de treball que siga productiva i que siga un ‘win-win’ per ambdues parts".

Per part del Campus d’Alcoi de la UPV, han assistit Antonio Giménez, responsable de l’Àrea de Relacions amb els Municipis i Seus Universitàries; Javier Silvestre, subdirector de Càtedres d'Empresa, Mecenatge i I+D+i; Carlos Sastre, subdirector de Transformació Digital i Comunicació; i el director, Pau Bernabeu. Per part de l’Ajuntament de Cocentaina, han assistit com a regidora de Fira, Eugenia Miguel; Iván Jover, regidor de Turisme; i l’alcaldessa, Mireia Estepa.

Fira de Tots Sants

 

Cal destacar que el campus alcoià abandera la zona tecnològica de la Fira en els últims anys, sobretot amb el programa de Generació Espontània.  El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, assegura que “volem tornar a iniciar els contactes per portar endavant nous reptes. Desitgem continuar la col·laboració amb la Fira de Cocentaina que hem portat en els últims anys i obrir noves línies de col·laboració en el món tecnològic”.

Bernabeu apunta que “volem que els nostres alumnes puguen desenvolupar activitats d’I+D+i en Cocentaina i en les seues empreses. Ha sigut una reunió molt positiva i s’ha arribat a l’acord de què si l’Ajuntament de Cocentaina vol resoldre alguna qüestió que puga solucionar la UPV, tenim les portes obertes. La UPV considera que Cocentaina i els municipis dels voltants són molt importants per a la col·laboració i el creixement del campus”.