El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Canicross en Ibi a benefici de la Societat Protectora d'Animals i Ambiental

Cartell de la prova
Es celebrarà l'11 de febrer

La Societat Protectora d'Animals i Ambiental d'Ibi organitza per a l'11 de febrer el primer canicross que es celebrarà en la vila joguetera a benefici de l'alberg que coincidirà amb la IIIª Caminada Solidària amb mascotes.

L'esdeveniment es realitzarà en la zona recreativa de Sant Pasqual i constarà de dos circuits: un per als corredors de canicross, que correran juntament amb la seua mascota un recorregut de 8 quilòmetres compost de dues voltes i un altre per als senderistes, que gaudiran d'un circuit de 4 quilòmetres amb la seua mascota que combina pista i senda amb algun xicotet tram d'asfalt.

L'eixida dels corredors està prevista per a les 10 hores i la dels senderistes, que poden anar amb gos o sense, serà a les 60 minuts després. Per a realitzar la carrera de canicross els esportistes necessiten un arnés especial de gos amb una línia de tir esmorteïda i cinturó per al corredor.

Les inscripcions estan obertes i s'ofereixen dos tipus: una inscripció bàsica a un preu de 10 euros i altra de 15 euros que inclou una samarreta tècnica commemorativa.

Les persones interessades poden apuntar-se en la web clickn.run i obtenir més informació de l'esdeveniment en canicrossibi.wordpress.com.

L'esdeveniment està dirigit a totes les persones que tinguen un animal de companyia i vulguen compartir una jornada esportiva amb els seus animals. A més, està inclòs en la Iª Lliga Benèfica de Canicross Popular i Marxes amb gos (Libecan) i és puntuable per al campionat, al que també pertanyen les proves d'altres municipis com la de Muro d'Alcoi, Alcoi o Xàtiva.

Escrit per Raül Pina