El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cantagallet podria albergar un parc aquàtic per a gossos

Estany on els socialistes volen instal·lar el parc aquàtic.

El partit socialista inclou dins del seu programa electoral la creació d'un parc aquàtic per a gossos en la part alta del parc de Cantagallet. Aquesta proposta ve a més acompanyada de la instal·lació, en el mateix parc de Cantagallet, d'una àrea infantil tematitzada.

Amb el parc aquàtic per a gossos els socialistes pretenen rehabilitar l'antic estany ubicat al parc de Cantagallet, el qual fa anys que es troba en desús. Tal com apunta el secretari general del PSPV d'Alcoi, Jordi Martínez, "la zona és gran, es barrarà i els gossos podran estar solts, gaudint d'un espai vigilat i atés per professionals".

Quant al parc infantil tematitzat, cal dir que seria el tercer d'aquestes característiques amb què comptaria la ciutat, després del de Tirisiti en La Glorieta, i el del castell de Festes en El Romeral. De cara a la tematització que es disposarà en Cantagallet, es comptarà amb l'opinió del Consell Local d'Infància i Adolescència (Clia Alcoi), buscant el consens.

Martínez recorda que els parcs "són espais de convivència, dels quals gaudeixen alcoians de diferents generacions, i és fonamental que estiguen en bon estat".