El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Cantem al Nadal’ és l’últim treball de Coro Voces Blancas Alcoy

L'entrada al concert és lliure, encara que s'ha de confirmar assistència prèviament a través dels perfils en xarxes socials

El nou treball es presenta el próxim diumenge 19 de desembre en l'IVAM CADA. Es vendràn a l'entrada i eixida CD i a diversos punts de la ciutat a partir del dia 20 de desembre. El recaudat anirà destinar al Col·legi Tomàs Llàcer d'Alcoi.

El pròxim diumenge 19 de desembre a les 12 hores el Coro Voces Blancas Alcoy presenta en l'IVAM CADA Alcoi el seu treball ‘Cantem al Nadal’. Es tracta d'un disc de nadaletess populars alcoianes.

Des de la formació coral asseguren que aquest treball discogràfic és “una oda al ‘Nadal alcoià’ i una xicoteta aportació a Alcoi, ciutat del Nadal”. En definitiva, “un regal que encantarà a alcoians i alcoianes i que promet posar banda sonora al nadal de cada casa”.

El CD estarà a la venda el mateix dia de l'actuació a l'entrada i eixida del concert, i a partir del dilluns 20 de desembre en set establiments de la ciutat: Papereria Natura en l'Albereda de Camilo Sesto; en el Centre es podrà adquirir en Llibreria Llorens, De tot cor i Art 23; en Santa Rosa serà a Detroit Llibres; Llibreria Cosmos en el Camí; i en la Zona Nord el punt de venda serà la Papereria Plantallibres. Tots els beneficis aniran destinats al Col·legi d'Educació Especial Tomás Llácer.

L'entrada al concert és lliure, encara que s'ha de confirmar assistència prèviament a través dels perfils en xarxes socials del cor per a controlar l'aforament. El treball ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

El cor Veus Blanques té prevista una segona actuació amb el mateix repertori nadalenc per al dia 2 de gener a l'auditori de Beniarrés, en aquest cas amb entrades a un preu de 5 euros.