El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Canvi de collars' al Rotary Club Alcoi Font Roja. Pedro García és el nou president

President i la nova junta / Rotary

Antonio Jordá. (com a secretari), Lalo Blanes, José Requena, Juanvi Basset, Javier Torregrosa, Rafa Miralles, José Antonio Cortés, Aroa Torregrosa i Rafael Doménech acompanyen a Pedro García

El Rotary Club Alcoi Font Roja ja té nou president. Es tracta de Pedro García Belenguer. La presidència als Rotarys canvia cada any i el tradicional 'canvi de collars' que es fa a aquestes entitats. L'acte s'ha celebrat a l'Hostal Savoy.

Per primera vegada, el Rotary Club Alcoi Font Roja ha canviat la presidència. Santiago Cano havia sigut president durant el primer any de vida d'aquest club rotari. Ara ho és Pedro García Belenguer. Estarà acompanyat pel secretari Antonio Jordá. Els altres membres de la Junta Directiva són Lalo Blanes, José Requena, Juanvi Basset, Javier Torregrosa, Rafa Miralles, José Antonio Cortés, Aroa Torregrosa i Rafael Doménech.

La trobada ha servit també per a repassar les activitats en favor de la comunitat realitzades pel Rotary Club Alcoi Font Roja, així com per a presentar els projectes, ja en marxa, previstos per a l'any rotari que ara comença.

El primer d'aquests nous projectes se celebrarà el dissabte 6 de juliol. Serà la Festa de l'Estiu de Rotary Club Font Roja Alcoi, una celebració en la qual posaran la música Esjava, Jesús Lara i The Tone Wheels. Hi haurà activitats per a xicotets i majors com degustacions de cervesa, sopar còctel o concursos. Els fons recaptats aniran destinats a la iniciativa de pisos tutelats de 'La Salle Acoge' i a la Fundació Humanitària de Rotaris Espanyols.