El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Canvis a la coordinadora de Guanyar Alcoi: Lluis Català i Rebeca Sanjuán nous portaveus

Lluís Català i Rebeca Sanjuán / AM

La plataforma està recollint a través del seu web totes les propostes que presenta al plenari municipal, i la resposta que ha rebut del govern municipal.

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha donat a conéixer les dues persones exerciran a partir d'ara com a portaveus de la seua coordinadora. Es tracta de Lluis Català i Rebeca Sanjuán, l'elecció dels quals ha sigut ratificada per l'assemblea de la plataforma.

La coordinadora és l'òrgan de gestió que s'encarrega de marcar les línies estratègiques de Guanyar. Els noms que la componen són Magda Arques, Sofia Hernández, Mauro Colomina, Luis Aguilar, Tània Aznar, Beatriz Payà, Angelina Ortiz, a més a més dels Català i Sanjuán i dels regidors de la formació Pablo Gonzàlez i Sandra Obiol.

L'òrgan es reuneix la setmana anterior a la celebració del plenari de l'Ajuntament d'Alcoi per a valorar, compartir i reflexionar al voltant de les propostes que es presenten al mateix, tant pròpies com d'altres grups municipals. No és més, segons les paraules de Rebeca Sanjuán, de "formalitzar una eina que pensem indispensable en la política institucional: escoltar a les persones que se senten partícips d'un projecte polític comú".

Per a Lluis Català: "es tracta de donar suport constant a la faena desenvolupada pel nostre grup municipal, marcant les idees i propostes que considerem claus en la nostra proposta política i buscant noves dinàmiques que contribuïsquen a millorar la vida de les nostres veïnes i veïns".