El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Canvis a la Fireta de Sant Antoni de Muro a causa de l'oratge

Sant Antoni / AM

La cloenda de la Fireta s'avança a les 14 h a causa de 'Glòria'

La borrasca 'Gloria' també ha modificat els actes a la Fireta de Sant Antoni de Muro. Segons ha informat l'Ajuntament de Muro, "el mercat medieval i expositors comercials quedaran anul·lats diumenge. La resta d'activitats que estaven programades a partir de les 14 h queden anul·lades (Romeria, actuació del grup Notes Soltes, Manel l'Elefant Blanc, Contacontes Gratacrack)".

Aquest diumenge 19 de gener, les activitats de la Fireta de Muro sofriran canvis i algunes quedaran suspeses. Les exposicions romandran obertes fins a les 14 h, mentre que les activitats del matí sofriran canvis d'ubicació i horari.


Pel que fa a l'aplec de danses, que se celebra a les 11:30 h, es trasllada al Centre Cultural Polivalent. A les 12 h, se celebrarà l'Eucaristia Solemne de Sant Antoni i la benedicció d'animals, i l'espectacle de màgia es trasllada a la Filà Pirates.


També a la Filà Pirates es traslladen els balls a càrrec d'Elena Tudela i Ainhoa Font (aquest començaran a les 13 h). La cloenda de la Fireta serà al Centre Cultural Polivalent a càrrec del ballet de Mapi Moltó.

 

Com va destacar l'alcalde Gabriel Tomás a la inauguració, en cas de pluja "està tot previst i segons transcórrega anirem comunicant totes les decisions".