El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Canvis a la Fireta de Sant Antoni de Muro a causa de l'oratge

Sant Antoni / AM

La cloenda de la Fireta s'avança a les 14 h a causa de 'Glòria'

La borrasca 'Gloria' també ha modificat els actes a la Fireta de Sant Antoni de Muro. Segons ha informat l'Ajuntament de Muro, "el mercat medieval i expositors comercials quedaran anul·lats diumenge. La resta d'activitats que estaven programades a partir de les 14 h queden anul·lades (Romeria, actuació del grup Notes Soltes, Manel l'Elefant Blanc, Contacontes Gratacrack)".

Aquest diumenge 19 de gener, les activitats de la Fireta de Muro sofriran canvis i algunes quedaran suspeses. Les exposicions romandran obertes fins a les 14 h, mentre que les activitats del matí sofriran canvis d'ubicació i horari.


Pel que fa a l'aplec de danses, que se celebra a les 11:30 h, es trasllada al Centre Cultural Polivalent. A les 12 h, se celebrarà l'Eucaristia Solemne de Sant Antoni i la benedicció d'animals, i l'espectacle de màgia es trasllada a la Filà Pirates.


També a la Filà Pirates es traslladen els balls a càrrec d'Elena Tudela i Ainhoa Font (aquest començaran a les 13 h). La cloenda de la Fireta serà al Centre Cultural Polivalent a càrrec del ballet de Mapi Moltó.

 

Com va destacar l'alcalde Gabriel Tomás a la inauguració, en cas de pluja "està tot previst i segons transcórrega anirem comunicant totes les decisions".