El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Canvis en l'àrea de Salut pública d'Alcoi, Clara Pastor nova directora

Entrada de l'Hospital Verge dels Lliris

Pastor substitueix en el càrrec al doctor José Fenollar, qui havia ostentat la direcció de l'àrea de salut pública durant les darreres dècades.

Segueix la remodelació en l'àrea de salut d'Alcoi. Al recent canvi en la direcció de l'Hospital Verge dels Lliris se suma ara el canvi en la direcció de tota l'àrea de salut pública d'Alcoi, que recau en Clara Pastor, doctora en Tecnologia dels Aliments per la Universitat Politècnica de València.

Pastor substitueix en el càrrec al doctor José Fenollar, qui havia ostentat la direcció de l'àrea de salut pública durant les darreres dècades. La nova directora ha desenvolupat investigacions en l'Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament de la UPV, institució amb la qual es troba associada al departament de Tecnologia dels Aliments.

Des de la Conselleria de Sanitat afirmen que aquest canvi respon a la "remodelació general que s’està duent a terme" en l'àrea de Salut Pública d'Alcoi. Aquesta remodelació ha suscitat la designació d'Enrique Barbeito com a nou director de l'Hospital Verge dels Lliris; José Enrique Soriano, qui ha assumit el servei d'Atenció Especialitzada; Carlos Vilaplana el d'Atenció Primària; María Luisa Mora el d'Infermeria; i Antonio Martínez el de l'àrea econòmica.