El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Cap al Residu Zero". Cicle d'activitats a Alcoi per conscienciar sobre la importància del reciclatge

Planta de tractament de residus 'Piedra Negra'

Ací teniu tota la informació referent al cicle d'activitats.

La Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció ha programat durant el mes de novembre un seguit de 4 activitats on abordar temes relacionats amb la recollida selectiva de residus.

Tres de les activitats del cicle tindran lloc al Centre Ovidi Montllor (c/Vistabella, 8). La primera d'elles serà una ponència per al dia 10 de novembre a les 11.30 h, sota el títol 'Es pot arribar al Residu Zero?' a càrrec d'Anna Peña.

La segona activitat serà una exposició sobre residus i reciclatge a càrrec d'Ecologistes en Acció del País Valencià, que es podrà visitar entre el 10 i el 23 de novembre de dimarts a divendres en horari de 18 a 21 h.

Per al dijous 22 de novembre a les 20 h s'ha programat una conferència anomenada 'Què fem amb els envasos? Han de decidir els lobbys les polítiques de gestió de residus?', a càrrec de Fernando Rodrigo.

Per últim s'ha programat una eixida en autobús a Alacant per a conéixer la instal·lació de compostatge comunitari del barri del Pla i l'experiència de compostatge d'un centre educatiu. Després es visitarà una planta de tractament 'mecanicobiològic' de residus. El viatge és gratuït, amb eixida des d'Alcoi a les 9 h, amb inscripció prèvia a través d'aquest formulari.