El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap conseller de Carlos Mazón és de les nostres comarques

Traspàs de carteres entre Rafa Climent i Nuria Montes

Climent li demana a la nova consellera que "aprofite tots els projectes que han engegat sobre reindustrialització i el comerç".

En el govern del botànic, amb Rafa Climent, les nostres comarques han tingut representació durant els darrers 8 anys. Amb el traspàs de carteres, cap dels nous consellers de PP i VOX és de cap municipi de L’Alcoià i El Comtat.

Nuria Montes serà la nova consellera que engloba Turisme, Innovació i Indústria. Per la part d’Indústria, Climent li ha entregat la cartera. Nuria Montes ha sigut fins ara secretaria de la patronal hotelera (Hosbec). És nascuda a Madrid, llicenciada en Dret i professora de Turisme en distintes institucions.


Climent, fins ara titular d'Economia Sostenible, ha agraït a tots els que l’han ajudat en aquest període de govern del botànic, tant del seu govern com d’altres entitats empresarials. El ja exconseller de Muro ha desitjat a Montes “tots els encerts del món i moltíssima sort”.


Fent balanç de la seua tasca, Rafa Climent ha intentat “humanitzar la gestió i la política” i li demana a Montes que “aprofite tots els projectes que han engegat de la reindustrialització i el comerç, com el pla estratègic de la indústria valenciana, construït des de baix cap a dalt”.


L’exalcalde de Muro també ha volgut traure pit del “treball ingent en l’atracció d’inversions”, ja que amb la seua tasca “espera haver transformat el millor possible la nostra societat”.