El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap de setmana 'gran' de Compromís a les nostres comarques

Aitana Mas (centre esquerra), Rafa Climent (centre) i Mónica Oltra (centre dreta), tres dels protagonistes dels actes d'aquest cap de setmana.

Compromís presenta candidatures municipals, autonòmiques i estatals aquest cap de setmana amb actes en Alcoi i Muro.

La formació té previst aquest cap de setmana una intensa activitat de presentació de candidatures a les comarques de l'Alcoià-Comtat. L'agenda inclou el plat fort aquest dissabte 6 d'abril en Alcoi, amb la presentació de les candidatures de Mónica Oltra i Aitana Mas a les Corts, i Ignasi Candela al Congrés. D'altra banda, avui divendres 5 d'abril es presentarà la candidatura de Vicent Molina a l'alcaldia de Muro, un acte que també comptarà amb la presència del candidat a les Corts Rafa Climent.

L'acte en Alcoi tindrà lloc a partir de les 19 h a la sala Àgora (plaça Ramón y Cajal, 6), que sota el nom 'Imparables' porta a la capital de l'Alcoià a tres dels noms més rellevants del partit. En primer lloc la candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, acompanyada per la cap de llista a les Corts Valencianes per Alacant, Aitana Mas; i el també cap de llista per la circumscripció d'Alacant al Congrés dels diputats.

L'avantsala d'aquest acte té lloc a Muro, on el recentment anunciat candidat a l'alcaldia del municipi Vicent Molina presentarà tant la seua candidatura com la llista de companys i companyes que l'acompanyaran en la cursa electoral. Acompanyant a Molina estarà el també murer Rafa Climent, Conseller d'Economia Sostenible durant la darrera legislatura i que optarà a les Corts valencianes com a número dos per la circumscripció d'Alacant. L'acte tindrà lloc a partir de les 20 h a la Filà Templaris, i serà amenitzat pel cantautor Andreu Valor.