El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap de setmana perfecte per al Club Handbol Muro Femení

Muro - Oliva / C. H. Muro

Primera victòria en lliga

Per fi arriba la victòria per a les mureres, que han aconseguit demostrar que amb treball i esforç es pot guanyar. Han guanyat l'Oliva per 24 - 19. A banda, s'han desplaçat fins al Pavelló Pitiu Rochel d'Alacant per veure a la Selecció Espanyola d'Handbol Femení.

Aquest dissabte 24 de novembre, s'ha disputat el partit Muro - Oliva d'handbol femení on pràcticament durant els 60 minuts, l’equip murer va estar per davant del contrincant. Defensa forta, concentració i compenetració entre les jugadores i molts tirs segurs a porta, van fer que el C.H. Muro guanyara dos punts per a la classificació.

La pròxima setmana, viatjaran fins a Algemesí on els espera un dels equips més forts de la lliga, però de segur que intentaran donar-ho tot demostrant que amb actitud positiva i companyonia al camp, tot és possible.

Desplaçament a Alacant per veure a la Selecció

A banda d'aquesta primera victòria, el cap de setmana ha sigut 'redó' per a les jugadores del Club Handbol Muro. Han acudit a Alacant per veure a la Selecció Espanyola d'handbol en el XXII Torneig Internacional d'Espanya.

El Club Handbol Muro ha estat present els tres dies i han pogut estar prop de les jugadores. Espanya ha quedat campiona després de guanyar a Alemanya i Polònia i empatar davant Brasil.