El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jornada redona per als equips del Club Tenis Taula Alcoi

L'equip de primera divisió davant el conjunt de Tenerife / CTT Alcoi

Els dos equips del CTT Alcoi han guanyat 5-1.

Els equips de primera divisió i segona divisió nacional del Club Tenis Taula Alcoi han guanyat els seus respectius compromisos durant el cap de setmana- L'equip de primera ha guanyat al Temegeste de Tenerife i en segona a l'Albacete.

Pel que fa a l'equip de superior categoria, l'únic jugador que ha perdut el seu punt ha sigut Arnau Ferrer. El resultat ha sigut de 5 a 1 i la victòria era important per mantenir la categoria. Pablo Bernabeu, amb dos punts guanyats, i Alfredo Gisbert Molina amb altre punt han ajudat molt a aquest triomf. El 4t punt ha estat aconseguit per Alfredo Gisbert Iborra, ja que una vegada que el partit està guanyat, poden participar jugadors de la banqueta.

L'equip valora molt aquest triomf, ja que farien 3 o 4 victòries més per tindre la permanència pràcticament assegurada. L'equip de Segona Divisió Nacional també ha guanyat per 5-1. Haurà de fer un esforç extra per guanyar a tres rivals directes en descens com són Mazarrón, San Javier i Totana. El jugador més en forma d'aquest equip és Cristobal Oller.