El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap de setmana perfecte per al primer equip de tenis taula CTT Alcoi Unión Alcoyana

Partit contra l'equip d'Albacete / CTT Alcoi Unión Alcoyana

L'equip d'Alcoi de primera divisió nacional està format per Alfredo Gisbert Molina, Pablo Bernabeu Munuera i Arnau Ferrer Carbonell.

L'equip que milita en primera divisió nacional ha aconseguit 2 victòries en els 2 partits que ha jugat. L'equip de segona divisió ha perdut el seu compromís per 1 a 5.

El Club Tenis Taula d'Albacete i el Torreta d'Elda han eixit derrotats d'Alcoi gràcies al bon joc del CTT Alcoi Unión Alcoyana. El partit davant els manxecs ha acabat amb 4-2 davant un rival que "no compta amb jugadors amb garantia per aconseguir la permanència", segons indiquen des de l'equip alcoià.

Davant el conjunt eldenc, els d'Alcoi ho han tingut més complicat malgrat que el resultat ha sigut el mateix. L'equip d'Alcoi de primera divisió nacional està format per Alfredo Gisbert Molina, Pablo Bernabeu Munuera i Arnau Ferrer Carbonell.

Pel que fa a l'equip de segona divisió nacional, ha caigut derrotat per 1-5 davant el Club Tenis Taula d'Elx. Lúnic punt dels alcoians l'ha aconseguit Cristobal Oller. Des del CTT Alcoi Unión Alcoyana reconeixen que els il·licitans estan "un poc per damunt dels nostres jugadors".