El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap de setmana ple d’activitats a Alcoi

Després de la setmana intensa de festes de Moros i Cristians, l’Ajuntament d’Alcoi té programat un cap de setmana intens d’activitats gratuïtes per a gaudir en família.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un cap de setmana amb moltíssimes activitats gratuïtes per a gaudir en família, demostrant que la ciutat a més de les activitats festeres té molt més entreteniment a oferir.

El dissabte 11 de matí, hi haurà una activitat de dinamització en el Centre d’Interpretació Explora, que està dins del cicle “Explora Dissabte”. Aquesta activitat està centrada en el món de la màgia. Per tal d’assistir no farà falta fer inscripció prèvia, i es durà a terme des de les 10.30 h, fins a les 14.00 h.

Les propostes per al dissabte amb temàtica relacionada amb les arts plàstiques vénen de la mà de l’exposició de l’exposició de l’IVAM, “Tota la Ciutat parla d’això. Pintura espanyola en la col·lecció d’IVAM”. Aquesta exposició que comptarà amb visita guiada es realitzarà a partir de les 12.00 h.

El dia fort d’activitats serà el diumenge, i és que aquest dia tindrem un ampli ventall de possibilitats per a escollir. Al matí, podrem descobrir Alcoi amb una ruta dinamitzada amb jocs que permetrà als seus participants descobrir les antigues muralles de la nostra ciutat. Per a poder participar en aquesta ruta cal realitzar una inscripció a l’oficina del Tourist Info.

Una altra visita serà a les pintures rupestres de La Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Aquesta activitat també necessitarà inscripció, que es podrà fer a la web.

Com ja vam avançar en Aramultimedia, aquest diumenge també se celebrarà l’activitat “El riu Esportiu Alcoi”.

L’IVAM, també té propostes per al diumenge, i és que a partir de les 11 es realitzarà una visita taller al voltant de l’exposició “Tota la Ciutat parla d’això. Pintura espanyola en la col·lecció d’IVAM”.

A banda d’aquestes activitats familiars, també hi ha més propostes, algunes gratuïtes i altres de pagament, totes elles es poden consultar, i adquirir electrònicament si és el cas, en l’agenda municipal de la ciutat, www.ticketalcoi.com