El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap mort a la província d'Alacant per Covid-19 durant el dimecres 20 de maig

Ana Barceló / AM

Les PCR que s'han realitzat de l'11 al 19 de maig han sigut 4.120 i han donat positiu un 7,4%,

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades a data de dimecres 20 de maig. La millor notícia és que no ha mort cap persona la província d'Alacant, ja que, lamentablement, l'únic mort ha estat a la província de València. Una de les dades que ha volgut destacar Ana Barceló és que 9 de cada 10 persones a les quals s'ha realitzat una prova PCR han donat negatiu. Sobre les franges horàries  en què es pot eixir al carrer, "demanaran al Ministeri de Sanitat que les mateixes comunitats autònomes ho decidisquen" tenint en compte "criteris de mobilitat i climatologia".

A més, les PCR que s'han realitzat de l'11 al 19 de maig han sigut 4.120 i han donat positiu un 7,4%, segons Barceló. Els periodistes han continuat preguntant en aquesta roda de premsa sobre la raó de què alguns Departaments de Salut no passen a la Fase 2 i s'hagen de quedar una setmana més a la Fase 1. Ana Barceló ha indicat que "per damunt de tot està la salut" i que "és millor no haver de lamentar després que tornem enrere".


Pel que fa a dades provincials, 48 persones s'han curat de Covid-19, mentre que no s'ha registrat cap persona morta.11 persones han donat positiu per PCR aquest dimecres 20 de maig, i 83 persones continuen ingressades a hospitals alacantins. D'aquestes, 21, continuen a l'UCI.

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant

Clica ací per a seguir les dades oferides dia a dia.