El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap mort i tan sols 2 positius en les comarques

Sanitat habilitarà un laboratori a l'Hospital Verge dels Lliris per a fer proves PCR. 

Les nostres comarques no sumen cap mort, i ens quedem en les mateixes d'ahir, 113. Les 4 noves morts que suma la província d'Alacant corresponen 2 al departament de Sant Joan, i una a Torrevella i a Alacant. 

També molt bona xifra de nous contagis, tan sols 2. La província d'Alacant ha registrat 83 nous contagis, 5 detectats per PCR i la resta per test ràpid, i hi ha tres departaments de Salut, entre ells el nostre, amb la xifra més baixa del dia amb tan sols 2 contagis. Altres departaments, com Sant Joan o Alacant, ronden els 20 nous contagis. Pot ser, aquest elevat nombre tinga relació amb les noves residències de majors on s'han detectat casos, però no es concreten aquests detalls. I un cas inexplicable en l'actualització de hui és el de Dénia que ha descendit en un el nombre de contagis, no s'ha explicat de moment per què.

Per cert, que l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi, juntament amb el de Dénia, seran els dos centres que incorporaran en un futur un laboratori de test PCR, amb tècnics, tecnologia, recursos materials i equips microbiològics. No s'ha donat terminis, però la intenció és que ajuden en les progressives fases de desconfinament.