El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cap víctima mortal en els geriàtrics valencians en les últimes 24 hores

Missatge d'ànim al centre DomusVi d'Alcoi.

484 persones han perdut la vida a la nostra província per Coronavirus des de l'inici de la crisi sanitària.

Els geriàtrics de tota la Comunitat Valenciana no han registrat cap víctima mortal per Coronavirus en les darreres 24 hores. Per províncies, les de Castelló i València tampoc han patit cap baixa per Covid-19, però no a la d'Alacant, on han faltat tres persones des de l'última actualització.

Així doncs, són 484 les persones que han perdut la vida a la nostra província per Coronavirus des de l'inici de la crisi sanitària. Per contra, 3.637 han superat amb èxit la malaltia, una xifra que al total de la Comunitat és de 9.907 persones -açò suposa el 70% del total de casos positius-. Quant a casos positius nous, des de l'actualització d'aquest dissabte s'han detectat 15 nous casos en la província alacantina a través de PCR que eleven a 3.794 el total de positius des que va començar la pandèmia.

Pel que respecta als ingressos en unitats de vigilància intensiva, és el segon dia consecutiu en el qual només hi ha 1 ingrés en UCI a tot el territori valencià. En aquests moments hi ha 59 pacients ingressats (32 d'ells a Alacant). D'altra banda, hi ha 14 persones menys ingressades als hospitals valencians respecte a aquest dissabte; en concret són 353 persones ingressades (102 a Alacant).

Residències

En l'actualitat, hi ha algun cas positiu en 32 centres de majors d'Alacant, de les quals 7 es troben sota vigilància activa de control sanitari. A tota la comunitat s'han registrat en les darreres 24 hores els casos positius de 8 residents i 19 membres del personal.

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant

Clica ací per a seguir les dades oferides dia a dia.