El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Capturen in fraganti dos lladres quan entraven a furtar en una casa d'Alcoi

Foto de la Policia Nacional
  • Tot i desfer-se de l'abric de color fosc pel qual l'havien identificat, la Policia ha trobat i detingut una de les pressumptes lladres

Li diuen la tècnica de 'l'esvarada'. Els lladres toquen al timbre i quan s'asseguren que no hi ha ningú entren. Però en aquesta ocasió, en una casa d'Alcoi, el propietari de la vivenda estava en la dutxa. En obrir, les va sorprendre forçant a porta. La Policia va identificar una d'elles poc després.

Gràcies a la identificació que va facilitar l'home, la Policia Nacional identificava una de les dues presumptes lladres quan intentava fugir en pujar a un autobús. Nerviosa i violenta, no va poder dissimular, tot i que s'havia desfet de l'abric fosc que portava i que el propietari de la casa havia vist clarament.

La tècnica del robatori és la següent. Vigilen una casa i en no observar activitat, toquen repetidament el timbre. Quan no hi ha resposta, forcen el pany i entren. Ràpidament furten el que troben de valor i desapareixen. Ho fan en parella, de tal manera que una de les dos persones vigila fora.

No han tingut massa sort les presumptes lladres aquesta vegada, perquè dins la casa sí hi havia un home, però estava dutxant-se. En eixir, se les ha trobades de cara i trencant la porta. Tot i enfrontar-se van aconseguir fugint fins que la Nacional localitzà una d'elles sense documentació i aportant una adreça falsa.