El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caràcter internacional en la VI edició del Congrés R+D+i 'Creando Sinergias' del Campus d'Alcoi

Caràcter internacional en la VI edició del Congrés R+D+i 'Creando Sinergias' del Campus d'Alcoi / UPV

En aquest Congrés, 66 professors, investigadors i estudiants han compartit les seues recerques

El congrés del Campus d'Alcoi, 'Creando Sinergias' compleix la seua VI edició, i un any més els professors participants comparteixen les recerques amb els seus companys amb la finalitat d'establir futures col·laboracions

66 professors, investigadors i estudiants han participat en la VI edició del Congrés R+D+i 'Creando Sinergias' que ha tingut lloc al Campus d'Alcoi.

Els professors i alumnes han pogut compartir amb investigadors i personal d'altres universitats les seues recerques amb la finalitat d'establir futures col·laboracions.

Miguel Ángel Satorre, coordinador del Congrés R+D+i 'Creando Sinergias', diu que "dins de la EPSA es fan recerques de molts tipus i hi ha vegades que podem col·laborar entre nosaltres. Succeeix que, com no sabem que està treballant l'altre, es perden aquestes col·laboracions".

Els temes que s'han tractat en el congrés han sigut molt diversos: economia, tractament avançat d'aigües, astrofísica, tèxtil, matemàtiques aplicades a les enginyeries, estadística, reciclatge de materials, nous plàstics, arquitectura, etc. AITEX també ha estat representat en alguns treballs i conferències sobre temes del tèxtil.

La VI edició ha tingut un caràcter internacional amb la presència d'alumnes bolivians, vist que s'està realitzant una programa de formació en tecnologia de l'aigua, impartit per la UPV en col·laboració amb la Universitat Catòlica Boliviana Sant Pablo (UCB).

Per altra banda, en aquesta edició alguns estudiants han presentat el seu Treball Final de Grau (TFG).

Tot el que s'ha pogut parlar en el Congrés i alguns treballs es publicaran per primera vegada en un llibre.