El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Caràcter solidari per a la Mitja Marató Alcoi Unión Alcoyana Seguros

Protagonistes de la roda de premsa per presentar la cursa/AM

Les cinc modalitats de competició són les següents: 1/4 de marató, mitja marató, 7 km marxa, relleus i micro marató.

La Mitja Marató Alcoi Unión Alcoyana Seguros canvia aquest any la seua data per al 16 de desembre, encara que mantindrà el mateix traçat que l'any passat. Quant a les novetats cal parlar de fins a 5 modalitats de competició i a més la promesa de destinar part dels seus beneficis al projecte d'atenció educativa Don Juan Bosco. També es preveuen premis especials de 250 € per als participants de la mitja i el quart de marató que trenquen els respectius records de la prova.

A les tres modalitats en què ja es va poder participar l'any passat, s'afegeixen enguany dues: una de 7 km que es podrà córrer en modalitat marxa, i una altra anomenada micro, destinada als menors de 13 anys. Aquesta cursa infantil tindrà lloc entre les 9h i les 10h, i serà prèvia a la resta de modalitats, que donaran el seu tret de sortida a les 10.30h des del Complex Esportiu Eduardo Latorre.

Les inscripcions ja es poden formalitzar al següent enllaç, i també pròximament al web de l'esdeveniment. Els preus estan compresos entre els 12 € i els 5 €, depenent de la categoria, encara que s'aniran incrementant a mesura que s'aproxime la data d'inici. L'últim dia per tal d'inscriure's és l'11 de desembre, encara que si quedaren dorsals disponibles després d'eixa data hi hauria possibilitat d'inscriure's els cinc dies previs.

Per a participar en la mitja marató és imprescindible ser major d'edat, encara que per al 1/4 de marató la inscripció ha baixat fins als 13 anys.

A la roda de premsa per presentar l'esdeveniment un dels responsables de la cursa, David Miró, ha associat a la cursa els valors d'esforç i superació, i ha fet menció de l'alta participació de la dona en la mitja marató alcoiana, a diferència de la tònica general d'aquesta mena de competicions. En la compareixença també ha comparegut el regidor d'esports, Alberto Belda, la guanyadora del 1/4 l'any passat en categoria femenina, Alejandra Gisbert, així com representants de la Unión Alcoiana i el Club Atletisme Alcoi.