El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Mazón reuneix la militància del PP de les Comarques i augura "un canvi d'època"

  • El finançament no és un joc d'esgrima entre els presidents de les diferents autonomies per veure qui guanya o perd. És un tema molt seriós perquè el finançament és la nostra educació, sanitat, serveis socials i un pressupost just per a atendre a les persones"

El PP treu múscul a les Comarques i s'abraça al seu flamant president de la Comunitat Valeciana, Carlos Mazón, en un acte celebrat a Alcoi i on han assistit militants i càrrecs de les comarques: Des de la Vall d'Albaida a l'Alacantí. Juan Enrique Ruiz, portaveu del PP a Alcoi, ha rebut el líder regional en un conegut restaurant d'Alcoi i ha remarcat la idea que els populars recuperen força i que "estem davant d'un clar canvi d'època".

Expectació i resposta nombrosa de militants i càrrecs públics del Partit Popular reunits aquest dimecres a un conegut restaurant d'Alcoi al voltant de Carlos Mazón.

El flamant president del PP regional i futur candidat a presidir la Generalitat, s'ha adreçat al seu públic recalcant que el seu partit està recuperant força i suport, i que "no estem vivint una època de canvi. Estem vivint un canvi d'època". Mazón ha estat molt crític amb el govern autonòmic i ha desplegat alguns dels seus arguments polítics, com ara el conflicte obert per l'aigua i que afecta al Trasvassament Tajo-Segura.

Però on més ha incidit ha estat amb la falta de finançament per part de l'Estat central a la Comunitat Valenciana. Mazón ha criticat que el PSOE valencià no lluite ara per aconseguir un finançament just per a la Comunitat pel fet que a Madrid governe eixe mateix partit. Segons Mazón: "El finançament no és un joc d'esgrima entre els presidents de les diferents autonomies per veure qui guanya o perd. És un tema molt seriós perquè el finançament és la nostra educació, sanitat, serveis socials i un pressupost just per a atendre a les persones".

També ha criticat els indults als independentistes catalans concedits pel govern central. Mazón opina que "en el full de ruta dels independentistes estan els països catalans, i a eixe respecte, des de la Generalitat Valenciana no diuen res i donen suporta aquestes idees".