El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Pastor fitxa l'empresària Carmina Grau per al PP

Carmina Grau
  • Al PP celebren la seua incorporació i valoren el seu perfil empresarial i emprenedor.

Llicenciada en Dret, empresària (administradora de la Immobiliària ENRILE) i mare de dos fills. La filla del reconegut industrial Lionel Grau dóna el pas cap a la política i compartirà llista electoral amb Carlos Pastor en el PP. Un perfil cridaner i un fitxatge que ha estat qualificat de privilegi i honor per al mateix Pastor.

Des del Partit Popular l'han definida com una persona emprenedora: "La cara emprenedora i empresarial de l'equip de Carlos Pastor". Forma part d'una família alcoiana de dilatada i reconeguda trajectòria empresarial tant a Alcoi com a la comarca dins dels sectors tèxtil i promoció immobiliària principalment. De fet, és filla del llegendari industrial Lionel Grau.

Carmina Grau és llicenciada en Dret per la Universitat de València. Està casada amb Miguel Martín i és mare de dos fills de 20 i 22 anys.

Té molta experiència en el món de l'empresa, concretament de del 1992, on va formar part del grup immobiliari ENRILE, de qui és ara mateix l'administradora.

Carmina Grau fa el pas a la política i admet que “és una decisió molt meditada i difícil de prendre per a mi la de formar part de l'equip de Carlos Pastor, però crec que és una obligació com a alcoiana i com a dona empresària fer aquest pas i acceptar la proposta del PP pel be de la ciutat. Alcoi necessita activar i donar oportunitats als autònoms, als professionals i a les empreses perquè creuen riquesa, ocupació i benestar. I això, per desgràcia, no ocorre a Alcoi en aquests moments”.

Al PP qualifiquen la incorporació com una excel.lent notícia. De fet, Carlos Pastor ha qualificat la seua incorporació com ara "un privilegi i un honor. Pel seu bagatge, experiència, coneixements i professionalitat podrà aportar molt de valor perquè puguem resoldre els problemes i necessitats del sector empresarial a Alcoi que ara mateix està tan desatés".