El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Sempere abandona l'Alcoyano per fitxar per l'Atzeneta i la FEBO

Carlos Sempere, a la seua etapa del Deportivo Alcoyano. Foto: Atzeneta UE
  • Jesus Soler i Carlos Sempere seran els homens forts de l'Atzeneta.
  • La figura de Pascual Donar com a director esportiu de la Febo ha estat clau per al fixatge del banyerut.

El fins ara membre de la Secretaria Tècnica del Deportivo Alcoyano ha assegurat que deixa el club del Collao perquè estava veient coses que no li agradaven. A més, la marxa de Juan Serrano també ha contribuït al seu adéu. Ara, l'exfutbolista de Banyeres treballarà per al conjunt de l'Atzeneta, amb David Albelda, i també liderarà la coordinació del futbol 11 de la Fundació Esport Base Ontinyent.

El nom del dia en el món futbolístic de la nostra zona és Carlos Sempere (Banyeres, 1975) El que fins dijous passat era membre de la secretaria tècnica de l'Alcoyano s'ha compromès amb l'Atzeneta per exercir la mateixa tasca que al conjunt peladiller. Una unió per una temporada que permetrà al tècnic banyerut treballar conjuntament amb Jesús Soler i David Albelda en la faceta d'altes i baixes. Unes hores més tard, el nom de Carlos Sempere ha tornat a acaparar els titulars esportius als mitjans en anunciar-se la seua contractació com a coordinació del Futbol-11 de la Fundació Esport Base Ontinyent. 

Dues noves facetes que parteixen per l'adéu del central i entrenador del Deportivo Alcoyano a la secretaria tècnica dels blanquiblaus al considerar que "s'ha acabat una època. Estava veient unes coses que no estaven agradant-me. Quan Jesús Soler es va assabentar que m'ho vaig deixar, em va cridar per seure a xarrar. Volia crear una estructura de club més forta i vam arribar a un acord", assegura Sempere.
Preguntat sobre si la dimissió de Juan Serrano ha tingut alguna cosa a veure en la seua decisió, el nou membre de la secretaria tècnica de l'Atzeneta ha reconegut que "amb Juan hem passat molts anys junts. És una persona que sempre m'ha tractat bé, hem tingut les nostres coses com en qualsevol casa, però sempre hem estat molt vinculats. Per tant, el fet que esta persona no estiga a més d'altres coses que també valores, he pres la decisió".

Carlos Sempere ja s'ha posat mans a l'obra per acabar de tancar el planter taronja que afronta una temporada històrica on el full de ruta és ben clara. "Cal ser realistes i humils. Sense fer molt de soroll, anem a treballar i a competir per gaudir d'una temporada a la 2a B, un fet impensable per a este club o este poble. Anem a tractar-se amb clubs històrics com l'Alcoyano, Hércules, Mestalla, etc." apunta Sempere.

 

Coordinador del futbol 11 de la FEBO
Hores després d'anunciar-se la seua vinculació amb el club del Regit, es feia també públic la relació contractual de Carlos Sempere amb la Fundació Esport Base Ontinyent per a ocupar-se de la coordinació del Futbol 11. L'amistat que l'uneix amb Pascual Donat, actual director esportiu de la institució ontinyentina ha estat clau. "Pascual i jo sempre hem tingut una bona relació des de la nostra època a l'Ontinyent CF. L'any passat em va dir que volia envoltar-se de gent de futbol, però jo estava a l'Alcoyano i no va poder ser. Enguany, després de la renúncia del coordinador del futbol 11, Alex Vilches, m'ho va tornar a oferir i esta vegada, com ja tenia intenció de canviar d'aires, vaig acceptar", relata Sempere.
Dues facetes diferents, però unides per l’esport rei; un més professional i un altre més de formació. "Vaig a donar-ho tot en els dos clubs, perquè també m'il·lusiona molt treballar amb la gent jove" conclou el nom propi del dia al futbol de la Vall d'Albaida.