El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Sempere es proclama guanyador absolut del Trofeu Asesoria AFEM de Golf

Luis Agulló (guanyador de 1ª), Carlos Sempere (guanyador absolut) i Virginio Ruiz (2ª)/Club de Golf Alcoi

El campionat es va celebrar el 8 de setembre al camp de Font del Llop

Malgrat les negatives previsions del temps per al cap de setmana del 8 de setembre, es va disputar el Trofeu Assessoria AFEM de Golf al camp Font del Llop, amb la presència de més de 30 jugadors. Amb aquest campionat s'arriba a la recta final de la temporada.

El guanyador absolut va ser Carlos Sempere, amb 49 punts, seguit de molt a prop per Virginio Ruiz amb una targeta de 47 punts. A la primera categoria la victòria va ser per Luis Agulló, que ja porta 5 amb aquesta. Aquest jugador està a punt d'arribar al nivell professional, ja que té un hàndicap d'1,7, el que fa molt difícil a la resta dels jugadors poder superar-lo. El segon classificat d'aquesta categoria va ser Juan Carlos Pastor amb 40 punts. A la segona categoria Virginio Ruiz i Javier Macías es van fer amb el primer i segon lloc amb 47 i 40 punts.

El Club de Golf Alcoi ha destacat que tots els guanyadors han tingut "targetes molt engruixades".

Per a acabar la temporada 2018 faltaran 3 competicions, i alguns ja tenen clars qui seran els guanyadors de cadascuna de les categories. El dia 30 de setembre es disputarà la dècima competició amb puntuació al camp d'Alacant Golf.