El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Gran, Andrea Martínez i Gabi Giner, noves incorporacions de Podem Alcoi

Podem preparara la llista per a les municipals d'Alcoi i anuncia tres incorporacions "que reforcen la candidatura amb experiència i professionalitat".

A dos mesos de les eleccions municipals, els diferents partits treballen en les seues llistes i programa. Podem Alcoi ha anunciat tres noves incorporacions a la que serà la seua llista, tot i que no s'ha concretat encara els llocs concrets on estaran.

I les noves incorporacions són Carlos Gran, Andrea Martínez i Gabi Giner, amb qui "engrandim l’equip i donem més musculatura política a la candidatura amb diferents perfils que van a posar els seus coneixements i bagatge al servei d'Alcoi", diu l'alcaldable Trini Rubio.

 Carlos Gran és escriptor, artista plàstic i il·lustrador. Ha sigut secretari de l'associació Betlemista, i és president de la Comissió de lletres i literatura del Consell de Cultura. En Podem s'encarregarà de l'àrea de cultura, amb propostes com la creació d'una oficina de gestió cultural.

 

 Andrea Martínez és tècnica superior d'Animació Sociocultural i titulada en Magisteri d'Educació Primària. S'encarregarà de l'àrea dedicada a educació i infància, amb una aposta clara a ampliar l'educació pública.

 

 Per últim, Gabi Giner és Tècnic d'Integració Social, i voluntari en diferents col·lectius. Estarà al capdavant de l'àrea de Benestar Social i vol trobar "alternatives que incloguen a totes les persones en el dia a dia de la població".