El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Mateo, organitzador de la Color Road: "Li diem cursa, però és una festa"

La Color Road en una edició anterior /AM

Arriba una nova edició de la cursa del color. S'espera més de 2.500 participants, que seran arruixats amb més de 2 tones de pols de colors. És farina de blat amb colorant, biodegradable i fàcil de llevar, així que no suposa problema si no te'l llances als ulls (cal portar ulleres de protecció). Serà el pròxim 12 d'octubre, i encara estàs a temps d'inscriure a tota la família.

El Centre Comercial Alzamora ha acollit la presentació de la nova edició de la Color Road, una cursa familiar que està consolidada a la ciutat. No debades, en l'anterior edició participaren més de 2.500 persones, xifra que confien superar enguany.

Carlos Mateos, de l'empresa Uroad, organitzadora de la cursa, ha explicat que hi haurà unflables i zumba per al públic en general abans de començar la cursa. Tot començarà a les 10 a la plaça Blai Domingo Llidó de la Zona Nord, i a les 11 hores es donarà el tret d'eixida de la cursa. El recorregut són 4 quilòmetres sense cap desnivell, i no cal acabar el primer, sinó gaudir del recorregut. Hi haurà cada quilòmetre un punt on es dispararan pols de colors, fins a 2 tones. A més, cada corredor tindrà un kit amb samarreta, ulleres de protecció i una bossa de 100 grams amb pols per a llançar. En acabar, hi haurà música a la placeta de la Foguera. Més informació, preinscripcions i compra de dorsals, a la web de la Color Road.

 Presentació de la Color Road. Carlos Mateo, d'Uroad, amb Maria Baca i Miguel Juan, regidors de joventut i esports.


L'activitat està organitzada per Uroad, i les regidores d'esports i joventut, que volen promocionar alternatives d'oci saludable per a tota la família.