El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carlos Pastor suma al PP els vots de 'Por Nuestro Alcoy'

Presentació de la plataforma l'estiu passat / AM

Asseguren que no hi ha hagut cap classe de negociació ni pacte amb els populars.
 

La recentment creada plataforma que volia presentar-se a les municipals, ha decidit retirar-se i donar el seu suport a Carlos Pastor. Asseguren que el seu projecte de ciutat coincideix amb el d'ells en un 80 per cent, cosa que no passava amb Quique Ruiz.

El passat estiu es presentava oficialment Por Nuestro Alcoy, una plataforma d'alcoians que "intenten endreçar el rumb negatiu on la política nefasta socialista ens ha portat". Ara anuncien que no es presentaran a les eleccions i demanen el vot pel candidat popular Carlos Pastor.

Expliquen que ha sigut una "decisió difícil" perquè els seus propis sondejos els asseguraven entre 1 i 2 regidors. Però mentres que abans no trobaven "una oposició coherent i amb iniciatives positives", això ha canviat amb "l'aparició en escena de Carlos Pastor".

El portaveu de Por Nuestro Alcoy , Ángel López, assegura que no han negociat res amb els populars, sinó que simplement s'han reunit amb el candidat i, "a diferència del seu antecessor en el càrrec, té una impressió molt semblant a la nostra sobre la situació i com resoldre els problemes d'Alcoi". Per això han decidit retirar-se i demanar el vot pel popular.

Entre les dos visions d'Alcoi que ens presenten els diferents partits polítics, una ciutat amb projectes de futur o una en ruïna i decadència, Por Nuestro Alcoy se situa en esta segona, considerant dolentes la peatonalització o la no industrialització de La Canal. De fet consideren que la situació és "tan dràstica i urgent que és necessari donar un canvi i gir de timó en la nostra ciutat".