El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carmelites publica el vídeo resultat de la campanya contra la violència amb motiu del 25N

Han participat tota la comunitat educativa del centre, a més dels col·lectius que fan xarxa amb Carmelites, com el Club Vedruna o l'associació d'antics alumnes

Al mes de novembre se celebren dos dies que focalitzen en el tema de la violència, un és el dia 4 dia contra l'assetjament escolar i l'altre el 25, Dia Contra la Violència de Gènere. Durant tot el mes de novembre l'escola ha estat arreplegant fotografies de mirades i frases breus que parlen de quin tipus de violència es rebutja.

Amb motiu de la celebració del Dia Contra la Violència de Gènere que se celebra cada 25 de novembre, Carmelites ha fet públic el vídeo resultant de la campanya que ha estat realitzant durant tot el mes de novembre. Al mes de novembre  se celebra el dia contra l'assetjament escolar (el dia 4) i el dia contra la violència cap a les dones (el dia 25), però des de les Carmelites ho han estès a qualsevol classe de violència que puguem observar ara com ara.

Han participat tota la comunitat educativa del centre, a més dels col·lectius que fan xarxa amb Carmelites, com el Club Vedruna o l'associació d'antics alumnes, a més de qualsevol persona que ha volgut enviar una fotografia de la seua mirada acompanyada d’un breu missatge sobre la classe de violència que es rebutja.