El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carolina Castillo i Jean Malla obtenen el premi a la millor iniciativa ideaT del Campus d’Alcoi de la UPV i Àgora Emprenedors

Els premis s'engloben en la programació anual de Jóvenes conCiencia i estan coorganitzats per l'Ajuntament d'Alcoi a través de Àgora i pel Campus d'Alcoi de la UPV a través d'IDEAS UPV.

L'objectiu del concurs és ajudar a desenvolupar competències en matèria d'emprenedoria. Abans de fer públics els guanyadors, s'ah impartit una xerrada de la mà de la psicòloga Macarena Florencio, que ha parlat sobre la fòrmula 'SAPOQUE'.

Es tracta de la novena edició dels Premis ideaT que organitza el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica i Àgora Emprenedors. El premi principal ‘Millor iniciativa IdeaT’ ha sigut per a ‘Chance Adapt’, creat per Carolina Castillo i Jean Malla, del CIP FP Batoi.

Chance Adpat és una aplicació mòbil que té com a objectiu connectar a usuaris, comerços i professionals entre ells per a localitzar els negocis accessibles per a les persones amb diversitat funcional. El projecte permet connectar negocis adaptats amb professionals de la salut, els qui podran contactar amb els negocis per a crear plans d'adaptació que s'adeqüen a les seues necessitats.

El premi a la millor iniciativa del CIP FP Batoi ha sigut per a Dafne González, Alisson Mora i Natalia Prats amb el projecte ‘STYLENAD’. Mentre que el premi a la millor iniciativa IES Cotes Baixes ha sigut per a Edgar Llinares i Ángel Gandia amb el projecte ‘PHOTOSCAN’. Per últim la millor iniciativa Col·legi Salesians Joan XXIII: Daniel Sempere, Daniel Gómez, José Miguel i María Cantó amb el projecte ‘POCKET LOCKED’.

En el concurs han participat estudiants de Batxillerat de Ciències Socials, i de Cicles Formatius de Grau Mitjà o Cicles Formatius de Grau Superior relacionats amb el Grau d'Administració i Direcció d'Empreses. El present concurs té l’objectiu d’incentivar entre els alumnes el desenvolupament de competències, habilitats, capacitats i aptituds en matèria d'emprenedoria. Tots els centres docents han comptat a més amb el suport tècnic i ús de l'Espai Àgora de l'Ajuntament d'Alcoi.

Abans de conèixer els guanyadors, Macarena Florencio, psicòloga especialitzada en l'àmbit laboral, ha impartit una conferència sobre la fórmula ‘SAPOQUE’ per a l'emprenedoria i com els seus elements aporten força per a fer realitat projectes.

IDEAS UPV compleix el seu 30 aniversari en 2022 i el servei ha regalat als assistents un obsequi per a celebrar-ho. Els premis s'engloben en la programació anual de Jóvenes conCiencia i estan coorganitzats per l'Ajuntament d'Alcoi a través de Àgora i pel Campus d'Alcoi de la UPV a través d'IDEAS UPV.