El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Càrrecs 2020: Nova vetlada de convivència per a rebre març

Els càrrecs, molt units /AM

Nova reunió al voltant de la taula, la música i la Festa. Els càrrecs, acompanyats pels seus seguicis més pròxims, han compartit taula i mantell a la Filà Abencerrajes. Ja (quasi) baixen.

Resistència a prova de foc. Això deuen pensar els capitans, alferes, família de Sant Jordiet, favorites, cavallers i emirs dels càrrecs festers d'Alcoi de 2020. Cada cap de setmana s'acumulen els compromisos i els actes moro-cristians. I açò va a més perquè es tracta d'una autèntica contra-rellotge.

Aquest dissabte, per a acomiadar febrer i donar la benvinguda el mes prèvi a la Festa, Alfonso Moreno (capità dels Muntanyesos), Rafael Tortosa (capità Cordó), Rafa Aracil (alferes Ligero), Ximo Brotons (alferes Creuat), el Mossèn, Víctor Hugo Ribes i el Sant Jordiet (Chano), Fernando Rius, han tornat a fer una 'kedada' per a calfar motors, confraternitzar i planificar el que serà un dels esdeveniments més importants de les seues vides: Les Festes de 2020.

Ho han fet acompanyats per les seues famílies; és a dir, favorites, emirs i resta de família en els locals de la Filà Abencerrajes.

Un agradable sopar amb molts detalls, moltes fotos i moles expectatives marcades per als últims dies del mes d'abril.