El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carta i vídeo emotius dels estudiants de 4t d'Infermeria de la UA al personal sanitari

Comencem aquesta etapa amb molta il·lusió, ens semblava que 4 anys era tot un món per a poder aconseguir el nostre objectiu, però així i tot, dia a dia somiàvem com seria començar a treballar quan arribàrem a la nostra meta. No us enganyarem, quan pensàvem en aquell moment sensacions oposades recorrien el nostre cos, una barreja d'il·lusió compaginada amb respecte i una mica de por, però sempre sabent que anàvem a tindre el suport més important, el vostre.

La vida ens ha demostrat que tot canvia i que el món pot girar 360° sense adonar-nos, i just aquell gir és el que està fent que el nostre possible començament laboral com a infermeres siga una mica abans del que esperàvem. No és això el que somiàvem, no era aquest l'inici que imaginàvem, però encara que la por continua estant, és molta més la il·lusió i les ganes que tenim de poder estar allí i de poder ajudar.


Volem transmetre-vos que estem tranquils, sou vosaltres els qui avui dia esteu lliurant aquesta batalla, donant el millor de vosaltres als pacients, sou el nostre exemple a seguir, i vosaltres mateixa sou els que, durant la nostra carrera universitària, ens heu ensenyat a ser infermers, hem estat en les millors mans i això ens fa ser més fortes.


Gràcies a tots els professionals de l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi per haver-nos ajudat a ser el que som avui dia, gràcies pel vostre suport, els vostres somriures, la vostra paciència i per transmetre'ns la vostra gran professionalitat.


Gràcies als zeladors, *TCAEs, personal de neteja, administratius, metges.... Però sobretot GRÀCIES a tot l'equip d'Infermeria, fent un nomenament especial a tots els nostres tutors i als nostres professors. Mai podrem agrair prou tot el que ens heu ajudat, i és aqueixa ajuda la que fa que ens sentim preparats per a col·laborar en aquesta situació.


Nosaltres de moment ens quedem a casa, és el nostre xicotet granet d'arena per a ajudar en aquests moments, preparats per a acompanyar-vos quan faça falta.


Mentrestant continuarem aplaudint per tots vosaltres. Teniu tot el nostre suport, respecte i admiració.


Alumnes de 4t d'Infermeria de la Universitat d'Alacant