El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de El desig "post-reixos" de Plisplayoff al president del CD Alcoyano, Juan Serrano,

El desig

Carta oberta al President del CD Alcoyano

El desig "post-reixos" de Plisplayoff al president del CD Alcoyano, Juan Serrano

Estimat Juan Serrano, em dirigisc a vosté com a pare i com a aficionat del CD Alcoyano per demanar-li un desig.

Tinc dos nanos, i tot i que al major encara no li agrada l'esport, al xicotet li encanta qualsevol tipus de pràctica, amb baló de pel mig o sense. Ja de ben xicotet em demanava pujar els diumenges al Collao, i jo, anant en contra dels meus gustos i enfrontant-me amb part de la meua família, havia de dir-li al xiquet cada dues setmanes "no pot ser", alternant-lo amb algun "quan sigues més major".

La temporada que ve m'agradaria pujar al Collao amb Adrián. Si poguera ser, demanaria un trosset del camp (em dóna igual on s'ubique) a on la gent es dedique a vore el futbol, i no a proferir tota classe d'insults i desqualificacions.

Volem que els nostres fills disfruten de l'esport i no que vegen a adults que fins i tot a voltes arriben a perdre els papers.

Un trosset per a pares, mares i fills; obert a tots on no hàgem de suportar a un senyor amb un puro, o carregat de biri-biri, proferint insults i desqualificacions constantment. Eixe senyor té dret a vore el futbol, no seré jo qui diga el contrari. I Adrián?

Tots sabem com senta de be pegar algun crit de tant en tant, però hem d'aturar açò d'alguna manera, no podem educar els nostres fills amb la no-violència i després dur-los al futbol per a què el senyor del puro desfasa en hora i mitja el que a mi em costarà tota una vida.

Gràcies pel seu temps.

Plisplayoff

P.D. I per què no somiar a lo gran: Grada sencera? O inclús tot el camp? Seriem pioners.