El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres i Penya la Torreta,

Penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres i Penya la Torreta

Carta oberta de les penyes a la Directiva de l'Ontinyent C.F.

Davant de tots els fets esdevinguts durant les últimes setmanes en l’Ontinyent Club de Futbol, les penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres …

Davant de tots els fets esdevinguts durant les últimes setmanes en l’Ontinyent Club de Futbol, les penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres i Penya la Torreta ens veiem en l’obligació de realitzar aquest comunicat de forma conjunta.

En primer lloc, i com és evident, volem expressar el nostre malestar i tristesa pels fets que han succeït durant les últimes dos setmanes, així com totes les decisions preses per la Junta Directiva, encapçalada per Luis Ortiz Montero, que ens han portar a la liquidació del club. Creiem que el nostre club, amb quasi 90 anys d’història i patrimoni immaterial de la ciutat no mereix un final com aquest.

Per tot açò, sol·licitem:

Una Assemblea Ordinària de socis per al dissabte dia 27 d’abril a les 10 hores en un espai amb aforament suficient per a tota la massa social de l’Ontinyent Club de Futbol i aficionats de la ciutat, emparant-se en l’article 19 dels estatuts del club.

 

D’altra banda, que l’ordre del dia siga el següent, per tal de donar resposta a les inquietuds del soci ontinyentí:

1. Lectura i aprovació de l’acta anterior

2. Dació de comptes fins al 31/03/2019

3. Motius i informació documental de la retirada del primer equip de la competició  de la Segona Divisió B del futbol nacional, base normativa aplicada, responsables de la decisió i que siga sotmesa a aprovació.

4. Precs i preguntes

 

Esperem, que la Junta Directiva actual accepte la petició realitzada per les penyes Frente Botifarra, Supporters Blanquinegres i Penya la Torreta, per tal del que el final de l’Ontinyent Club de Futbol, de produir-se, siga d’una manera digna, clara i transparent per a tots els socis, aficionats i poble d’Ontinyent

Amb tot açò, no ens agradaria finalitzar aquest escrit sense agrair la professionalitat de tot el cos tècnic i jugadors del club, que han defensat la camiseta del nostre equip fins a l’últim moment.

És orgull, és passió, sentiment… Ontinyent!