El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cas Alqueria: "S'obri una porta per defensar la nostra innocència"

Jorge Rodríguez parlarà demà dijous. Foto: Vicent Gandia
  • Està previst que l'alcalde d'Ontinyent faça declaracions demà dijous

Les reaccions a la decisió del titular del Jutjat d'Instrucció número 9 de València sobre incoarprocediment abreujat contra l'expresident de la Diputació de València i alcalde d'Ontinyent,Jorge Rodríguez i altres 14 investigats en el marc del denominat ‘case Alqueria’ no s'han fet esperar.

Fons de la defensa de Jorge Rodríguez i Ricard Gallego han manifestat a Aramultimèdia que la resolució no és el pilla d'improvist ja que 'des del primer moment sabíem que arribaríem a judici oral perquè era impossible que el fiscal que va ordenar la detenció i el jutge que la va autoritzar anara a tancar el cas, sobretot, després de l'operació policial antiterrorista que van desplegar'. A més,els representants de la defensa del batle d'Ontinyent han afegit que 'teníem ganes que arribara aquest moment després de més de 2 anys i mig d'instrucció durant els quals totes les peticions de les defenses han sigut sistemàticament rebutjades pel jutge. En el mateix acte el jutge passa per alt tots els arguments de les defenses, així que no podíem esperar més el processament" Unes declaracions que acaben 'obrint la porta a poder defensar-se davant un tribunal amb el convenciment d'innocència i d'haver actuat sempre dins de la legalitat'.

Per a demà està previst que l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez emeta un comunicat sobre una decisió que ha sobresaltat la migdiada de hui dimecres i que, aben segur, donara que parlar en els pròxims dies.