El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cas únic: Alcoi celebrarà el dia del Llibre el 23 d'abril

L'estudiant de l'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi, Lucía Sirvent és l'autora del cartell d'enguany, que representa la biblioteca municipal com eixe gran llibre ple d'històries.

La regidoria de cultura i la xarxa de biblioteques municipals han presentat el cartell del Dia del Llibre a Alcoi. Enguany s'ha optat per comptar amb el talent de l'Escola Municipal de Belles Arts, i el resultat és l'obra de Lucia Sirvent, estudiant de segon al centre alcoià.

L'artista explica que es tracta d'una "metàfora visual. Quan obris un llibre estàs entrant en un món diferent, normalment un món de fantasia. Però la Biblioteca és un món per si mateixa, és una cosa molt única i especial". El director de la biblioteca municipal Josep Lluís Santonja, es mostra molt satisfet amb aquesta "confluència del món del llibre i del món de l'art", i destaca que en cartell estiguen representades les dones, "els grans usuaris de la biblioteca".La presentació del cartell ha sigut l'avanç d'aquest dia del Llibre, i en les pròximes setmanes es presentarà la programació i activitats previstes. Però una cosa que crida l'atenció enguany és el dia de celebració. Fins i tot Josep Lluís Santonja diu que "no sé si ha hagut abans oportunitat de fer el dia del llibre el 23 d'abril", ja que normalment eixe dia Alcoi celebra el dia gran de les seues festes, o era un dia festiu dins la Setmana Santa. Siga com siga, el 23 d'abril mai serà un dia rutinari a la ciutat d'Alcoi.