El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Casa Matí: 50 anys oferint els millors accessoris per a la llar

'Casa Mati' és un d'eixos negocis de tota la vida en els què fa goig entrar, fer un passeig i comprar tota mena de productes per a la llar. Són especialistes i tenen infinitat de referències de tot tipus. 'Casa Matí' compleix 50 anys i el seu propietari ens ha rebut per a contar-nos la seua història.

De tota la vida, dels del somriure permanent en la boca, dels de casa, dels de la qualitat total, des de la garantia absoluta. En l'era d'Amazon i les compres massives en grans magatzems, al cor d'Alcoi trobem un negoci que compleix 50 anys i que fidelment obri les seues portes per a atendre la demanda de qualsevol persona.

Es troba en el Carrer Sant Francesc en el deteriorat centre històric, però això no és impediment perquè els alcoians i també molts forasters, arriben fins a aquest negoci per adquirir qualsevol objecte, ferramenta, recipient, peça o utensili per a la cuina. El nombre de referències és incalculable i en una simple visita es pot vestir de dalt a baix una casa.

Els productes que trobem a 'Casa Matí' són de total qualitat i garantia i cada dia més podem trobar utensilis més moderns i innovadors.

 

 

Un negoci que obrí el pare de Jorge Julià i que ha sobreviscut de passar per diferents seus al Carrer Sant Mateu, la Plaça de Sant Francesc i L'Alameda.

Tota la història al vídeo.