El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

CASH FIESTAS, llepolies i tots els articles de festa imaginables

  • Bastonets de caramels, reis d'Orient de xocolata i les 'txutxes'' de tota la vida. Això i un servei molt amable és el que podeu trobar a CASH FIESTAS, al carrer Oliver. Podeu fer les comandes també per telèfon 965525978, o a través de la web: www.cashfiestas.com

Al carrer Oliver 29 d'Alcoi trobem un altre negoci familiar amb gran trajectòria que es dedica a fer la vida més dolça a les persones. CASH FIESTAS és la botiga perfecta per a comprar llepolies, xicotets joguets i tota mena d'articles per a festes.

Cotilló per a la Nit de Cap d'Any, bossetes de llepolies de tots els sabors i formes. També dolços sense gluten o sucre. Joguets de xixotet tamany, fruits secs, 'gominoles', piruletes.... tot el que et pugues imaginar. La botiga més dolça de les comarques es diu CASH FIESTAS. i aquests dies previs al Nadal treballen de valent per a complir amb totes les comande que els arriben bé de particulars o bé d'entitats i Ajuntaments.

I és que CASH FIESTAS és una botiga que tradicionalment treballa de la mà dels Reis d'Orient aportant els caramels que es reparteixen en les cavalcades de la Comarca. Enguany, per culpa de la pandèmia, també serveixen les llepolies en bosses tancades. Tota precaució és poca.

Bastonets de caramels, reis d'Orient de xocolata i les 'txutxes'' de tota la vida. Això i un servei molt amable és el que podeu trobar a CASH FIESTAS, al carrer Oliver. Podeu fer les comandes també per telèfon 965525978, o a través de la web: www.cashfiestas.com

Els horaris: de 10 a 14 i de 15 a 20 entre setmana i de 10 a 13:00 els dissabtes.