El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla aconsegueix reduir el temps d’espera en Benestar Social a 3 mesos

El temps d’espera per al tràmit de les sol·licituds en Serveis Socials arribava en moltes ocasions a 2 anys. 

L'Ajuntament de Castalla ha rebut 83 noves sol·licituds per a reconeixer la situació de dependència, el que en total eleva el nombre a 222 persones beneficiares del recurs del Sistema d'Atenció a la Dependència i 330 expedients actius.

El temps d’espera per al tràmit de les sol·licituds en Serveis Socials arribava en moltes ocasions a 2 anys. Tancat pràcticament el 2022 aquest temps s’ha reduït a 3 mesos. Una altra de les tasques fetes ha sigut la gran gestió en tràmits de les sol·licituds de reconeixement de la situació de dependència. Durant el curs, el departament ha atès més d’un centenar de sol·licituds de persones en aquesta situació.

D’acord amb les dades de l’Ajuntament de Castalla, fins al passat mes d’octubre s’havien rebut 83 noves sol·licituds de reconeixement de la situació de dependència i 31 sol·licituds de revisió del grau de dependència de persones que ja tenen reconeguda aquesta consideració. Actualment, les treballadores del departament de Benestar Social gestionen més de 330 expedients actius. A més, a la localitat hi ha en aquests moments 222 persones beneficiàries d’algun recurs del Sistema d’Atenció a la Dependència.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Maite Gimeno, ha destacat l’esforç que tot el departament ha realitzat per a aconseguir aquests objectius. “Tota la plantilla de Benestar Social treballa unida per a atendre de la millor manera possible les necessitats de la població de Castalla, especialment des de la crisi sanitària, social i econòmica de la Covid-19”.