El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla acull les III Jornades Enric Valor dirigides a la formació del personal docent

Enric Valor./ Arxiu
Una formació reconeguda oficialment pel CEFIRE d'Alacant i per la Universitat d'Alacant

El fil conductor de les jornades és proporcionar als docents materials per a treballar l'obra de Valor, la rondallística i la cultura popular a l'aula des del punt de vista de les imatges i la il·lustració

Aquest dissabte 26 de maig el Centre Cultural de Castalla acull la celebració de les 'III Jornades Enric Valor: Enric Valor il·lustrat'. Es tracta d'unes jornades reconegudes pel CEFIRE i la Universitat d'Alacant, amb un total de 8 hores de formació.

Enguany, el fil conductor és proporcionar als docents i estudiants participants materials per a treballar l'obra de Valor, la rondallística i la cultura popular a l'aula des del punt de vista de les imatges i la il·lustració.

El programa d'activitats i continguts es dividirà entre el matí i la vesprada de dissabte. Aquestes jornades estan organitzades per la Càtedra Enric Valor, la Universitat d'Alacant, el CEFIRE Alacant i la Coordinadora pel Valencià (vinculada a Escola Valenciana).

Adjunt a aquesta notícia hi ha disponible el programa complet de les jornades. Totes i tots els interessats encara poden inscriure's (fins al 23 de maig) en els següents enllaços, depenent si són personal docent (inscripció gratuïta) o estudiants.