El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla arranca les seves festes amb la lectura del pregó per part de José Miguel Payá

A l’esdeveniment s’acomiadaran els Àngels de la Rodella de 2019 i es donarà la benvinguda als de 2022.

Les festes de Moros i Cristians son l'1 i 2 de setembre. Aquest dissabte arranquen alguns dels actes amb l'Exaltació Festera i la lectura del pregó a l'Explanada de la Casa de la Cultura.

Aquest dissabte 27 d’agost a les 20:30h, l’Explanada de la Casa de Cultura acull l’acte d’Exaltació Festera. Actuarà la Societat Musical la Magdalena de Tibi i el pregó serà llegit per José Miguel Payà Sepúlveda. Els mantenidors de l’acte seran Luis Mira i Maite Mira. A l’esdeveniment s’acomiadaran els Àngels de la Rodella de 2019 i es donarà la benvinguda als de 2022. Aquesta és l’arrancada de les Festes de Moros i Cristians que se celebren a la localitat l’1 i 2 de setembre.

El pròxim diumenge, l’Ensemble de Saxofons d’Alacant presenta a la localitat el concert ‘West Sax Story’. Serà a les 20:30h a l’Explanada de la Casa de Cultura. Els assistents podran gaudir de bona música i de ball, de la mà d’Esperanza Medina i Esperanza Mendes.

A més, Castalla participa en la iniciativa ‘ecopatrulla’, una campanya sota el títol ‘La Reconquesta del Vidre’ que està llançada des de la Generalitat Valenciana i que anima a festes i festeres a participar durant les festes locals de forma activa en el reciclatge del vidre i on es pot optar a diversos premis. Esta iniciativa ja s’ha dut a terme en altres festes de localitats de la comarca.