El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla celebra el Mig Any de Vaca


Quatre soltes de vaquetes en el Mig Any de la Vaca de Castalla.

Serà entre el 10 i el 12 de febrer i hi haurà solta de vaquetes, carretons infantils i exposició fotogràfica.

Castalla celebra el mig any de les seues festes taurines en honor a Sant Roc amb un cap de setmana amb diverses activitats. "Durant un cap de setmana s’apropen a la nostra ciutat nombroses persones aficionades a les soltes de vaques amb l’objectiu de gaudir de la seua afició i fer-ho al costat de la resta de castelluts i castelludes", diu l'alcalde Antonio Bernabeu.

Divendres 10 de febrer comença tot amb la inauguració de l'exposició de fotos del concurs de Vaca 2022, així com el lliurament de premis a la Casa de la Cultura. I des de la mitjanit fins a les 2 de la matinada, la primera solta de vaquetes en la placeta el Carreter. Dissabte 11 de febrer hi haurà una nova solta de vaquetes a les 18 hores, i de nou a la mitjanit. L'última solta tindrà lloc diumenge a les 18 hores.

Per altra banda, dissabte de matí s'han preparat activitats infantils amb unflables i el concurs de carretons.

Antonio Bernabeu convida als aficionats al Mig Any de Vaca "per a viure amb nosaltres una de les festes més volgudes de la nostra ciutat, que destaca pel seu esperit acollidor i inclusiu, que agrada a totes les persones que ens visiten".