El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla celebra la quarta Fira de la Fantasia

L'Ajuntament de Castalla també treballa en la rehabilitació de la casa natal de l'escriptor per a convertir-la en Museu.
 

Hi haurà concerts, rutes literàries, rondalles i la Fireta del Llibre Fantàstic. Tot entorn a la figura de l'escriptor castellut Enric Valor. Serà del 22 al 24 d'octubre.

Castalla torna a celebrar la seua Fira de la Fantasia, després de l'aturada obligada de l'any passat. Són tres dies de cultura valenciana entorn de la figura de l'escriptor Enric Valor.

Tot comença divendres 22 d'octubre amb el concert Valorianes, a càrrec de l'Ensemble Lumine, i basada en les rondalles d'Enric Valor 'Història d'un mig pollastre' i 'El dimoni fumador'.

Dissabte 23 d'octubre hi haurà una ruta literària a Planisses al matí. I de vesprada, concert de Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics. Per acabar el dia hi haurà festa de rondalles, amb Eva Andújar i Jordi Raül Verdú. Diumenge 24 hi haurà una altra ruta literària pels racons valorians de Castalla.

Més endavant, el dia 26, se celebrarà el lliurament de premis literaris Enric Valor. I l'Ajuntament ja treballa en el projecte de rehabilitació de la casa natal d'Enric Valor, per tal de convertir-la en casa museu. En el vídeo, l'alcalde de Castalla Antonio Bernabeu, ens parla del rellançament que ha tingut el nom de l'escriptor castellut gràcies a la càtedra amb la Universitat d'Alacant.