El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla comença a recollir informació per elaborar el I Pla d’Inclusió i Cohesió Social

Les persones interessades poden participar responent a les preguntes des del dijous 4 de novembre fins al dimecres 10 de novembre.

L'objectiu és conèixer la valoració de la població respecte a temes com la convivència, inlcusió, polítiques municipals, mobilitat o urbanisme, entre altres de forma que s'elabore un Plan Municipal d'Inclusió i Cohesió més participatiu.

L’Ajuntament de Castalla ha llençat un qüestionari participatiu amb l’objectiu d’elaborar el I Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social.

El qüestionari recollirà l’estat actual de la ciutat entorn de la societat des de diferents perspectives a través de totes les seues preguntes i inclou qüestions relacionades amb la convivència, mobilitat i urbanisme, inclusió, polítiques municipals, cultura, esport i educació, així com sobre la vida laboral i familiar.

Les persones interessades poden participar responent a les preguntes des del dijous 4 de novembre fins al dimecres 10 de novembre. D’aquesta manera, la població de Castalla té l’oportunitat de valorar els aspectes més rellevants de la coexistència a la capital de la Foia.

Es pot accedir des d’ací.

El projecte compta amb el finançament de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant junt amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.