El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla incrementa el seu pressupost en un 9% fins als 8,5 milions

Plenari municipal de juliol, on s'ha aprovat el pressupost per a 2019.

Les despeses de personal ascendeixen enguany a 3,2 milions d'euros i representen en 37% del pressupost global.

El consistori de Castalla ha aprovat el seu pressupost per a 2019 per un valor de 8,5 milions d'euros, document que ha aconseguit el vot a favor de Compromís i PSOE, així com les abstencions de PP i Esquerra Unida per Castalla Compromís Municipal.

La dotació pressupostària d'enguany s'ha vist augmentada en un 9% respecte a l'anterior anualitat, preveient un increment en els ingressos de 400.000 euros. Açò a causa de la regulació cadastral que s'ha realitzat i que ha suposat el registre de tots aquells immobles que no estaven realitzant correctament la contribució.

L'ajuntament de Castalla desgrana mitjançant un comunicat les despeses més "destacades" que recull el pressupost aprovat, on es troben les de Personal, que ascendeix a 3,2 milions d'euros i representen en 37% del pressupost global. L'incrementat d'aquesta partida ha estat d'un 11,6% respecte al de 2018 a causa de l'aplicació dels programes d'ocupació que han permés la contractació de 7 auxiliars administratius.

D'altra banda, l'ajuntament lliurarà aquest any un total de 578.000 euros en subvencions, i està realitzant ja una inversió de 261.000 euros en diferents projectes entre els quals destaquen, la finalització de l'obra del mur de l'Ermita, i l'aportació municipal a les obres de la Ronda Foia.