El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla incrementa en un 14% el pressuport per a la Fira de Sant Isidre

Enguany es destinaran 180.000 euros en esta fira amb l'objectiu de donar-li entitat entre el calendari anual de fires valencianes. I ja s'ha tret a licitació els servicis i subministraments, amb un pressupost total de 129.000 euros.

Del 12 al 14 de maig, Castalla acollirà la Fira de Sant Isidre, a la que se li dona un gran impuls en esta edició. De fet, el pressupost s'ha incrementat en un 14%, arribant als 180.000 euros.

Més de la meitat del pressupost, 109.000 euros, són per a la dotació d'infraestructures, seguretat i serveis. "La tendència firal actual i futura demanda uns ciments bàsics i necessaris per a desenvolupar una mostra comercial dotada de múltiples serveis al visitant i als mateixos expositors, a més d’una seguretat fiable en tots els aspectes", explica la regidora d'hisenda, Gema Sánchez. Altres 40.000 euros són per actuacions, activitats i programació d'oci i cultura.

"Hem actuat amb major antelació a edicions anteriors i d’una manera ordenada i estructurada. Hem prioritzat aquells aspectes més importants per a la mostra, sense deixar de costat aquells que li donen un valor afegit important", diu l'alcalde Antonio Bernabeu, qui considera el pressupost "just i equilibrat, amb un increment justificat per a obtenir una edició de gran qualitat, segura i esperem que amb resultats comercials magnífics".

Amb el pressupost clar, també s'han obert les licitacions per als diferents serveis com seguretat i vigilància, personal d'informació estands modulars o electricitat i internet. En total les licitacions suposen 129.000 euros. "Esperem que les ofertes presentades cobrisquen les expectatives sol·licitades i que els serveis i subministraments es duguen a terme amb total normalitat, amb l’objectiu d’obtenir un resultat magnífic per a l’organització de la Fira de Sant Isidre, com ja va ocórrer l’any passat", diu Gema Sánchez.