El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla inicia el curs escolar amb més de 1.600 alumnes

Les dades agrupen les matriculacions dels sis centres educatius de la localitat, i comprenen a l’alumnat des dels 2 anys fins a segon de batxillerat, passant per infantil, primària y secundaria.

La principal novetat ha sigut la construcció del nou CEIP nº2. L'alumnat ha pogut abandonar els barracons i començar el curs amb normalitat.

1.637 alumnes son els que han començat el curs escolar 2023/2024 en Castalla en els sis centres educatius de la ciutat. Les dades agrupen les matriculacions dels sis centres educatius de la localitat, i comprenen a l’alumnat des dels 2 anys fins a segon de batxillerat, passant per infantil, primària y secundaria. Alguns centre encara tenen places vacants.

Si desglossem la informació per cadascun dels centres educatius, la informació de les matriculacions queda de la següent manera: Col·legi Maria Assumpta, 315 matriculacions; CEIP Rico Sapena, 512 matriculacions, CEIP nº2, 160 matriculacions; IES Enric Valor, 416 matriculacions; Col·legi Muntori, 160 matriculacions, Escola Infantil NINOS (0-3 anys), 74 matriculacions.

La principal novetat d’aquest curs, és la posada en marxa del nou CEIP nº2, que han iniciat les classes amb total normalitat i amb 160 matriculacions. Des de l’Ajuntament han donat importància al fet que “amb el nou centre posem fi als barracons, en els quals encara estudiaven els nostres xiquets i xiquetes fins ara”.

La regidora d’Educació, Judit Seva, ha assegurat que “anem a treballar perquè els centres educatius de la nostra ciutat compten amb totes les ferramentes necessàries per a gaudir d’una educació de qualitat”.