El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla ja compta amb una oficina d'assessorament jurídic gratuït

L'oficina Justiprop entra en funcionament este mateix dijous 17 de novembre, i atendrà una vegada a la setmana. Et facilitem tota la informació i vies de contacte.

Este 17 de novembre comença a funcionar a Castalla una nova oficina Justiprop, d'assessorament jurídic gratuït. La finança la conselleria de Justícia, i l'atenen els advocats el Col·legi d'Alcoi.

En esta oficina es pot consultar, per exemple, tots els serveis disponibles en les administracions públiques respecte a mediacions, assistència a víctimes del delicte o protecció de drets. També es pot rebre orientació prèvia a un procés judicial, o fer consultes sobre tràmits judicials.

"Gràcies a Justiprop els veïns i les veïnes de Castalla tindran al seu abast una ferramenta que els ajudarà a accedir a tota mena de gestions jurídiques, els processos de les quals moltes vegades desconeixem, amb un servei d’informació, acompanyament i assessorament", diu la regidora de Serveis Socials, Maite Gimeno.

Si necessites fer ús de Justiprop, pots demanar cita prèvia al telèfon 965 56 10 00 o presencialment en el departament de Serveis Socials de Castalla. L'atenció de l'oficina és els dijous de 16 a 20 hores.

És la segona oficina Justiprop que obri a les comarques, després de la de Banyeres de Mariola. Està previst que en gener s'active una tercera a Muro.