El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla llança una campanya municipal per a sensibilitzar en l'educació i la responsabilitat compartida

Cartell

El proper dimarts, 8 de setembre de 2020, professionals de la consultoraEQUALITAT, de 10:00 a 13:00 hores, estaran a l’entrada del mercat local oferint informació i proporcionant materials diversos en matèria d’igualtat i coeducació, dirigits a veïns i veïnes de Castalla.

La iniciativa #JoCoeduque compta amb un taller dirigir a les AMPA locals i una campanya a peu de carrer per a conscienciar a la ciutadania

Castalla llança una campanya municipal d’igualtat per a la coeducació i la corresponsabilitat. Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castalla, junt amb la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, emmarcada en el Pla Municipald’Igualtat i subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant, s’ha organitzat la campanya #JoCoeduque. La regidora d’Igualtat de Castalla, Maite Gimeno, ha assegurat que “es tracta d’un pas més per a aconseguir la igualtat real al nostre municipi,en aquest cas, incidint en la responsabilitat compartida que tenim totes les persones dela nostra societat en matèria d’educació”.

Es tracta d’una iniciativa dinàmica que consta de, per un costat, un taller coeducatiu dirigit a les AMPA del municipi, amb la finalitat de sensibilitzar a aquest sector de lapoblació, molt vinculat a l’educació, i oferir varietat de recursos per a traslladar aquestsconeixements i valors als menors. Per altre costat, s’ha organitzat una campanya a peu de carrer, en la qual es pretén, a través de dinàmiques i materials variats, conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania de la importància d’aquests valors, tant per a filles i fills,com per a la població en general.

Així doncs, aquest dimarts 8 de setembre de 2020, professionals de la consultora EQUALITAT, de 10:00 a 13:00 hores, estaran a l’entrada del mercat local oferint informació i proporcionant materials diversos en matèria d’igualtat i coeducació, dirigits a veïns i veïnes de Castalla.

L’edil d’Igualtat ha afirmat que: “Visibilitzar les desigualtats existents és important i unprimer pas per a, després, poder donar-li solució”. En aquest sentit, Maite Gimeno hainformat que se seguiran realitzant les activitats previstes dins del Pla d’Igualtat tant peral teixit associatiu castellut com per a la plantilla del mateix ajuntament.