El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Castalla mostra el seu potencial gastronòmic a una fira turística de Barcelona de l’1 al 3 d’abril

Castalla Turisme

A banda de la gastronomia també promocionen els Moros i Cristians, les festes de Vaca o l’esdeveniment Castalla Expoart del Patchwork

Castalla estarà present a la fira de turisme de Barcelona B-Travel per a mostrar els principals exponents de la gastronomia tradicional. Així, entre els dies 1 i 3 d’abril, l’oli, el vi negre i blanc, les pastes i els dolços castelluts es podran trobar en aquest important esdeveniment.

La regidoria de Turisme acudeix a la mostra sota el paraigua de Costa Blanca. Castalla aprofitarà l’ocasió per a promocionar a més de l’oferta gastronòmica, l’oferta cultural, festes i esdeveniments com la Fira de Sant Isidre del 13 al 15 de maig, els Moros i Cristians, les festes de Vaca o l’esdeveniment Castalla Expoart del Patchwork del 7 al 9 d’octubre.

Una de les novetats de la fira catalana és la creació de B-Delicious!, l’àrea gastronòmica de la fira dedicada a la Comunitat Valenciana amb tasts, presentacions i degustacions de productes D.O. valencianes.

La regidora de Turisme, Maite Gimeno, acudirà a B-Travel amb el tècnic de Turisme de la localitat, Andrés Ruiz. En aquest sentit, l’edil ha afirmat que “el lloc de Castalla estarà situat en l’expositor provincial de Costa Blanca, en uns llocs amb capacitat per a oferir entre tres i quatre degustacions al dia dels nostres productes més destacats”.

En aquest sentit, Gimeno ha destacat que “B-Travel és un aparador molt atractiu per a mostrar la proposta cultural i gastronòmica de Castalla a totes les persones, expositors i empreses que es donen cita a Barcelona durant el primer cap de setmana d’abril”. La regidora Maite Gimeno ha afegit que “es tracta d’una fira molt productiva, en la qual des de l’stand de Costa Blanca tenim la possibilitat de mostrar els productes de Castalla als assistents, que poden degustar-los al nostre stand”.